Lista rendezése gyártónként Inesa

Az Inesa márkanév tulajdonosa, és az Inesa termékek gyártója a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS LED részvénytársaság.

A SHANGHAI FEILO ACOUSTICS LED fényforrás gyártó részvénytársaság története


1984. november 18-i dátummal alapították meg a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS vállalatot, amely Kína gazdaságának legelső tőzsdén is jegyzett cége. 2014-ben a vállalat felépítésében a kínai Állami Értékpapír-Felügyeleti Bizottság jóváhagyásával jelentős átszervezést hajtottak végre. Ennek eredményeként a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS vállalat három jogi személy, nevezetesen a Shanghai Yaming Lighting, a Beijing Shenan Group valamint a Shanghai Sunlight Enterprise tulajdonába került. Köszönhetően a YAMING cég közel egy évszázados fényforrás-gyártási tapasztalatának és a SUNLIGHT ENTERPRISE kutatás-fejlesztési és automatizálási hátterének, továbbá a SHENAN GROUP energiatakarékossági tevékenységének, a SHANGAI FEILO ACOUSTICS tömörülés az egyik legnagyobb méretű részvénytársasággá vált Kínában. A vállalat tíz kutató- és termelőbázissal rendelkezik világszerte több mint 800,000 m2 összkiterjedésű alapterületen.


A SHANGAI FEILO ACOUSTICS aktív támogatással járul hozzá a világ általános energiatakarékossági kezdeményezéseihez és törekszik a környezetbarát LED fényforrás-üzletág megvalósítására a hagyományos fényforrás-gyártó ipar előzményeire támaszkodva. A 2015. esztendő végén a részvénytársaság felvásárolta a Havells-Sylvania nemzetközi fényforrás- és világítóeszköz gyártó vállalat részvényeinek 80 százalékát, és az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Belgiumban működtetett üzemeivel az első és egyetlen kínai gyártóvá vált Európában. 2016-ban a tevékenységéhez egy újonnan létesített magyarországi gyártóüzemmel járult hozzá.


A Pekingi Városi Ipari Üzletfejlesztési Hivatal a LED fényforrás megoldásainkat technológiai vívmányként ismeri el. Vállalatcsoportunk egyre erőteljesebb jelenléte a tőkepiacon a globalizáció felé veszi az irányt. Manapság a tömörülés fiókvállalatokkal rendelkezik az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Arab Emírségek, Ausztrália, Franciaország és hazánk területén. A vállalat több, mint ötven országban szolgálja ki viszonteladói hálózatát.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 47
Mutat 1 - 12 / 47